O nama - MyWMI (My Web Monitor Interface)

Što

MyWMI je rješenje namijenjeno za kreiranje (objavu) sadržaja, komentiranje i dopisivanje. MyWMI je skraćenica od My Web Monitor Interface (Moj Web Preglednik i Sučelje). Sve u jednom :)

Zašto

Zato što želim drugačiju alternativu ostalim društvenim mrežama, tražilicama i aplikacijama. Zato što želim platformu koja će biti univerzalna jer će se jednoga dana sve što je potrebno za posao i slobodno vrijeme moći odraditi preko jednog mjesta.

Tko

Osmislio, dizajnirao i razvio Zlatko Taradi, Hrvatska, 10000 Zagreb :)

Kako

Tako da se napravi jednostavno web sučelje koje koje će biti prilagođeno svakom uređaju. Tako da se omogući slanje poruka između korisnika i komentiranje sadržaja, te da se jednostavno može spojiti na bilo koji drugi sustav. Tako da možemo razvijati i pretraživati bazu sadržaja koji nam je stvarno potreban i da se svatko može upisati bazu.

Drugačiji

Aplikaciju je moguće implementirati i koristiti samostalno unutar vlastite mreže te podržava višejezičnost. Aplikacija se prilagođava, nadograđuje i povezuje sa sustavima i bazama u okruženju preko database i javascript API-a.

Uvijek se radujem svakom novom kontaktu http://my-wmi.com/contact.aspx.

Za one koji žele znati više go here.

©2017 Privatnost i uvjeti O nama Kontakt English (Engleski)